AutoKievit
Zakelijk


Ontdek Renault Pro+

Zorgeloos zakelijk rijden en kostenbesparing op uw wagenpark?

U als Ondernemer moet  blindelings kunnen vertrouwen op uw voorzieningen ten aanzien van mobiliteit. Kosten en betrouwbaarheid spelen hierbij natuurlijk een grote rol.

Door onze ervaring binnen de mobiliteitsbranche zijn wij als geen ander in staat om met u mee te denken als het gaat om koop, financiering of leasing van personenauto’s en bedrijfswagens.
Wij begrijpen als geen ander de problematiek van mobiliteit en hebben de kennis om u te adviseren. Denk bijvoorbeeld aan alternatieve brandstoffen of wijzigingen in de wet- en regelgeving.

Zoekt u een professionele maatoplossing voor uw zakelijke behoeften? Renault Pro+ biedt een uitgebreid assortiment bedrijfswagens, unieke services én een speciaal netwerk.

Honderden mogelijkheden

De Renault Kangoo, Renault Trafic en Renault Master zijn op honderden manieren aan te passen. Zo is het ook voor u mogelijk om een bedrijfswagen te vinden die naadloos aansluit bij de behoeften van uw onderneming. Ook kunt u kiezen voor een milieuvriendelijke bedrijfswagen, namelijk de Kangoo Z.E. en de Master Z.E.

Bedrijfswagen samenstellen

Van de carrosserie tot de motoren en het interieur, uw eigen bedrijfswagen stelt u helemaal zelf samen. Aan al uw wensen wordt voldaan.

Omgebouwde bedrijfswagens

Samen met ons panel van erkende carrosseriebedrijven bouwt Renault uw bedrijfsauto op maat. De kwaliteit en veiligheid blijft gegarandeerd: u profiteert van dezelfde garantievoorwaarden en service die u van Renault gewend bent.

Wilt u meer informatie met betrekking tot de mogelijkheden voor uw bedrijf? Neem dan contact op met een van onze specialisten in bedrijfswagens!

Michael van Velden Marnix Brouwer
Michael van Velden Marnix Brouwer
Regio West-Brabant & Zuid-Holland Regio Zeeland
06 – 231 706 36 06 – 287 184 21
E-mail: michael.vanvelden@autokievit.nl E-mail: marnix.brouwer@autokievit.nl

 

Neem contact met ons op