Bekijk onze populairste modellen zoals de Renault CLIO, CAPTUR en ARKANA.

Renault Arkana

1.6 E-Tech hybrid 145 Evolution - Demo
    Bouwjaar 2024
    Kilometerstand 2.500 km
    Brandstof Hybride
    Transmissie Automaat
    Specificaties
    Kenteken
    NL
    X-990-TN
    CarrosserieSUV
    Bouwjaar2024
    KleurGrijs metallic
    BrandstofHybride
    EnergielabelA
    TransmissieAutomaat
    BekledingStof
    Aantal cilinders4
    Aantal deuren5
    Afmetingen in cm (L B H)457 X 180 X 157
    BTW/Marge regelingBTW is aftrekbaar
    Omschrijving

    Als een echte Franse auto onderscheidt ook deze Renault Arkana zich met zijn doordachte vormgeving en uitstekende rijkwaliteiten. De auto heeft een opmerkelijk lage kilometerstand van slechts 10 In deze auto vindt u een benzinemotor en een automatische transmissie. Tot de voorzieningen van deze auto behoren 17 inch lichtmetalen velgen, LED koplampen, elektrisch inklapbare buitenspiegels, in hoogte verstelbare passagiersstoel, in delen neerklapbare achterbank en LED-achterlichten.

    Het eigentijdse interieur wordt natuurlijk helemaal volmaakt met het digitale dashboard. Ongelukken of parkeerschade? Dat gebeurt u niet meer, met de achteruitrijcamera. Zo'n lekkere jonge auto heeft natuurlijk leuke extra's, zoals remote services. Met een speciale app maakt u overal verbinding met de auto. Zo kunt u functies activeren en controleren. Prettig, altijd weten waar je moet zijn en hoe lang de rit nog duurt met het navigatiesysteem. Het comfort wordt verhoogd door de aanwezige electronic climate control. Ook DAB ontvangst, regensensor, cruise control, keyless entry, boordcomputer en verstelbaar stuur horen tot de voorzieningen op deze auto.

    De Renault Arkana is uw trouwe partner onderweg, want hij houdt continu voor u de situatie op en om de weg in de gaten. Volautomatische veiligheidssystemen kunnen daarbij ingrijpen om u voor gevaarlijke situaties te behoeden. Wat deze auto ook kan, is lezen. Hij 'leest' voor u de verkeersborden tijdens de rit en attendeert u erop door ze op het dashboard te projecteren. Voorzien van het Lane-keeping systeem. Ofwel: blijf automatisch in je baan. Forward collision warning helpt u om kop-staart aanrijdingen te voorkomen. Ook helpen het brake assist en bandenspanningcontrolesysteem, uw rit tot een veilige rit te maken.

    De kilometerstand van deze auto klopt, blijkt uit het meegeleverde tellerrapport van Nationale Autopas. Indien u interesse heeft in deze auto, zetten we hem graag klaar voor een proefrit. We horen graag van u, mailt of belt u ons meteen?


    Bedrijfsinformatie

    De door ons geadverteerde autoprijzen zijn inclusief onvermijdbare kosten nodig voor aflevering van de auto.
    Meerprijs premium afleverpakket, inclusief 12 maanden Bovag garantie een volledige servicebeurt waarbij uw auto op 88 punten wordt gecontroleerd en complete reiniging van de auto is EUR 995,-

    Deze advertentie is met zorg samengesteld, echter kan het voorkomen dat het daadwerkelijke uitvoeringsniveau van de auto afwijkt van de omschrijving in de advertentie, informeer altijd bij de verkoper naar de aanwezigheid/afwezigheid van bepaalde opties. Aan de informatie van deze advertentie kunnen geen rechten ontleend worden.

    Opties
    Achterbank in delen neerklapbaar
    Achterspoiler
    Achteruitrijcamera
    Airbag(s) hoofd achter
    Airbag(s) hoofd voor
    Airbag(s) side voor
    Airbag bestuurder
    Airbag passagier
    Alarm klasse 1(startblokkering)
    Anti Blokkeer Systeem
    Anti doorSlip Regeling
    Apple Carplay/Android Auto
    Garanties
    Nap
    • Huidige Autogegevens
    • Inruil auto?
    • Uw gegevens
    • Voltooid