Bekijk onze populairste modellen zoals de Renault CLIO, CAPTUR en ARKANA.

Renault Arkana

1.6 E-Tech hybrid 145 Techno - Demo
    Bouwjaar 2023
    Kilometerstand 2.500 km
    Brandstof Hybride
    Transmissie Automaat
    Specificaties
    Kenteken
    NL
    X-345-PG
    CarrosserieSUV
    Bouwjaar2023
    KleurGrijs metallic
    BrandstofHybride
    EnergielabelA
    TransmissieAutomaat
    BekledingHalf leder / stof
    Aantal cilinders4
    Aantal deuren5
    Afmetingen in cm (L B H)457 X 180 X 157
    BTW/Marge regelingBTW is aftrekbaar
    Omschrijving

    Het elegante design onderstreept de uitstekende rijkwaliteiten van deze puur Franse auto. Deze auto is bijna nieuw, ondanks dat hij uit 2023 komt; hij heeft slechts 10 kilometer afgelegd. Een robuuste viercilinder benzinemotor is verantwoordelijk voor de aandrijving van deze SUV. Voorin is het 's winters genieten met de verwarmbare voorstoelen voor zowel bestuurder als bijrijder. Koude handen? Da's voorbij met het verwarmd stuurwiel. Pak aan! Tot de voorzieningen van deze auto behoren 18 inch lichtmetalen velgen, LED koplampen, elektrisch inklapbare buitenspiegels, donker getint glas achter, in delen neerklapbare achterbank en LED-achterlichten.

    Het slim uitgedachte digitale dashboard toont alle essentiële ritinformatie in één oogopslag. Strak inparkeren wordt een fluitje van een cent door de achteruitrijcamera. Als u de adaptive cruise control inschakelt, regelt de auto zelf de snelheid en de afstand tot de auto voor u. Rijden-stilstaan, rijden-stilstaan. Niks is irritanter en vermoeiender dan filerijden. Daar heeft deze Renault Arkana een oplossing voor: de file assistent, die met radarmeting permanent het tempo aanpast op de voorligger. Zelfs als die stopt. Uw smartphone is tegenwoordig de sleutel tot heel veel. Ook voor deze auto. Remote services, noemen we dat. Waar u ook bent, contact houden is een eitje. De uitrusting van deze Renault is met navigatiesysteem, electronic climate control, draadloos opladen, DAB ontvangst, regensensor en keyless entry behoorlijk compleet.

    De Renault Arkana is ook voorzien van ADAS. Deze Advanced Driver Assistence Systems fungeren als extra ogen en oren: ze houden voor u de weg in de gaten en grijpen in wanneer dat nodig is. Wat deze auto ook kan, is lezen. Hij 'leest' voor u de verkeersborden tijdens de rit en attendeert u erop door ze op het dashboard te projecteren. Ongemerkt buiten de rijstrook raken? Nee hoor, het Lane-keeping systeem waarschuwt en corrigeert. Forward collision warning is een automatisch waarschuwingssysteem dat direct in werking treedt bij gevaar voor een kop-staartbotsing. In deze Renault vinden we verder een dodehoekdetectie, hill hold functie, brake assist en bandenspanningcontrolesysteem.

    Wij leveren deze auto met het tellerrapport van Nationale Autopas. Een proefrit levert het bewijs. Neem contact op en we maken een afspraak!


    Bedrijfsinformatie

    De door ons geadverteerde autoprijzen zijn inclusief onvermijdbare kosten nodig voor aflevering van de auto.
    Meerprijs premium afleverpakket, inclusief 12 maanden Bovag garantie een volledige servicebeurt waarbij uw auto op 88 punten wordt gecontroleerd en complete reiniging van de auto is EUR 995,-

    Deze advertentie is met zorg samengesteld, echter kan het voorkomen dat het daadwerkelijke uitvoeringsniveau van de auto afwijkt van de omschrijving in de advertentie, informeer altijd bij de verkoper naar de aanwezigheid/afwezigheid van bepaalde opties. Aan de informatie van deze advertentie kunnen geen rechten ontleend worden.

    Opties
    Achterbank in delen neerklapbaar
    Achterspoiler
    Achteruitrijcamera
    Airbag(s) hoofd achter
    Airbag(s) hoofd voor
    Airbag(s) side voor
    Airbag bestuurder
    Airbag passagier
    Alarm klasse 1(startblokkering)
    Anti Blokkeer Systeem
    Anti doorSlip Regeling
    Apple Carplay/Android Auto
    Garanties
    Nap
    • Huidige Autogegevens
    • Inruil auto?
    • Uw gegevens
    • Voltooid