Bekijk onze populairste modellen zoals de Renault CLIO, CAPTUR en ARKANA.

Renault Arkana

1.6 E-Tech hybrid 145 techno
    Bouwjaar 2022
    Kilometerstand 27.729 km
    Brandstof Hybride
    Transmissie Automaat
    Specificaties
    Kenteken
    NL
    Z-022-FN
    CarrosserieSUV
    Bouwjaar2022
    KleurRood
    BrandstofHybride
    EnergielabelA
    TransmissieAutomaat
    BekledingOnbekend
    Aantal cilinders4
    Aantal deuren5
    Afmetingen in cm (L B H)457 X 180 X 157
    BTW/Marge regelingBTW is aftrekbaar
    Omschrijving

    Voor deze Renault Arkana moet u snel zijn, want die gaat aandacht krijgen. Net binnen, maar daar blijft-ie niet lang! In deze SUV vindt u een viercilinder benzinemotor en een automatische transmissie. Bij de rijke uitrusting horen ook 18 inch lichtmetalen velgen, LED koplampen, elektrisch inklapbare buitenspiegels, in hoogte verstelbare passagiersstoel, donker getint glas achter en in delen neerklapbare achterbank.

    Inparkeren? Met de achteruitrijcamera heeft u er geen omkijken meer naar! Vanaf elke plek contact maken met deze auto: dat kan met behulp van remote services, die u simpel activeert met uw smartphone. In deze auto wordt u elke rit opnieuw bijgestaan door een gebruiksvriendelijk navigatiesysteem, terwijl u luistert naar het glasheldere geluid van het audiosysteem met DAB-radio. Geen onnodige spaghetti van oplaadsnoertjes voor de smartphone: deze Renault Arkana heeft een draadloze oplaadmogelijkheid voor telefoons. De electronic climate control zorgt voor een behaaglijk klimaat in de auto. Met regensensor, cruise control, keyless entry, automatisch dimmende binnenspiegel, boordcomputer en verstelbaar stuur is deze auto helemaal compleet.

    Deze Renault is voorzien van verschillende intelligente veiligheidsvoorzieningen. Ze kijken tijdens het rijden als het ware met u mee, ze signaleren potentieel gevaarlijke situaties en in een aantal gevallen kunnen ze ook ingrijpen. De camera van de verkeersborddetectie herkent verschillende soorten verkeersborden en toont deze op het dashboard. Met het Lane-keeping systeem komt u nooit per ongeluk buiten de rijstrook. Brake assist verhoogt de remdruk in een noodsituatie zodat u sneller stil staat. U bent mede dankzij dodehoekdetectie, hill hold functie en bandenspanningcontrolesysteem steeds veilig onderweg.

    Lijkt deze Renault u wat? Neem dan nu contact op voor een afspraak of een proefrit!


    Bedrijfsinformatie

    De door ons geadverteerde autoprijzen zijn inclusief onvermijdbare kosten nodig voor aflevering van de auto.
    Meerprijs premium afleverpakket, inclusief 12 maanden Bovag garantie een volledige servicebeurt waarbij uw auto op 88 punten wordt gecontroleerd en complete reiniging van de auto is EUR 995,-

    Deze advertentie is met zorg samengesteld, echter kan het voorkomen dat het daadwerkelijke uitvoeringsniveau van de auto afwijkt van de omschrijving in de advertentie, informeer altijd bij de verkoper naar de aanwezigheid/afwezigheid van bepaalde opties. Aan de informatie van deze advertentie kunnen geen rechten ontleend worden.

    Opties
    Achterbank in delen neerklapbaar
    Achterspoiler
    Achteruitrijcamera
    Airbag(s) hoofd achter
    Airbag(s) hoofd voor
    Airbag(s) side voor
    Airbag bestuurder
    Airbag passagier
    Alarm klasse 1(startblokkering)
    Anti Blokkeer Systeem
    Anti doorSlip Regeling
    Apple Carplay/Android Auto
    • Huidige Autogegevens
    • Inruil auto?
    • Uw gegevens
    • Voltooid