Bekijk onze populairste modellen zoals de Renault CLIO, CAPTUR en ARKANA.

Renault Captur

0.9 TCE 90 Bose - Sidesteps
    Bouwjaar 2018
    Kilometerstand 69.516 km
    Brandstof Benzine
    Transmissie Handgeschakeld
    Specificaties
    Kenteken
    NL
    TL-087-J
    CarrosserieSUV
    Bouwjaar2018
    KleurGrijs metallic
    BrandstofBenzine
    EnergielabelC
    TransmissieHandgeschakeld
    BekledingHalf leder / stof
    Aantal cilinders3
    Aantal deuren5
    Afmetingen in cm (L B H)412 X 178 X 157
    BTW/Marge regelingBTW is niet aftrekbaar
    Omschrijving

    De krachtige lijnen van deze SUV springen direct in het oog. Dit is een Renault Captur uit 2018 die 69516 kilometer heeft gelopen. Een krachtige driecilinder benzinemotor zorgt voor de aandrijving van deze SUV. In deze Renault profiteert u onder andere ook van: 17 inch lichtmetalen velgen, LED koplampen, elektrisch inklapbare buitenspiegels, donker getint glas achter, in delen neerklapbare achterbank en LED-achterlichten.

    Omdat u nou eenmaal geen ogen in uw achterhoofd heeft, is het altijd lastig om achteruit te rijden zonder brokken te maken. De achteruitrijcamera lost dat probleem op. Ook het geluid aan boord is top-of-the-line. Het high performance audiosysteem levert superieure prestaties. Deze Renault Captur is voorzien van sensoren aan de achterzijde om een achteropkomend verkeer waarschuwing te geven als de afstand tussen u en een achterligger te klein is. De electronic climate control zorgt voor een behaaglijk klimaat in de auto. Het luxeniveau in deze Renault is niet alleen gericht op comfort, maar ook op uw veiligheid. Tal van sensoren helpen u om de omgeving in de gaten te houden. De automatisch inschakelbare verlichting zorgt dat automatisch de verlichting wordt ingeschakeld als het donker wordt, wat bijvoorbeeld in tunnels erg handig is. En de regensensor zet de ruitenwissers aan zonder dat u eraan hoeft te denken. En dan is deze auto ook nog eens voorzien van dashboard met spraakbediening, full map navigatiesysteem, DAB ontvangst, cruise control, keyless entry en lederen stuur.

    Zoals u mag verwachten van deze Renault Captur is hij uitgerust met een reeks aan actieve veiligheidssystemen.

    U krijgt ook het tellerrapport van Nationale Autopas bij deze auto, u weet dan zeker dat de kilometerstand in orde is. Als u nieuwsgierig bent naar deze auto, neem dan snel contact met ons op.


    Bedrijfsinformatie

    De door ons geadverteerde autoprijzen zijn inclusief onvermijdbare kosten nodig voor aflevering van de auto.
    Meerprijs premium afleverpakket, inclusief 12 maanden Bovag garantie een volledige servicebeurt waarbij uw auto op 88 punten wordt gecontroleerd en complete reiniging van de auto is EUR 995,-

    Deze advertentie is met zorg samengesteld, echter kan het voorkomen dat het daadwerkelijke uitvoeringsniveau van de auto afwijkt van de omschrijving in de advertentie, informeer altijd bij de verkoper naar de aanwezigheid/afwezigheid van bepaalde opties. Aan de informatie van deze advertentie kunnen geen rechten ontleend worden.

    Opties
    Achterbank in delen neerklapbaar
    Achterbank verstelbaar
    Achteropkomend verkeer waarschuwing
    Achterspoiler
    Achteruitrijcamera
    Afwijkende dakkleur
    Airbag(s) hoofd voor
    Airbag(s) side voor
    Airbag bestuurder
    Airbag passagier
    Alarm klasse 1(startblokkering)
    Anti Blokkeer Systeem
    Garanties
    Nap
    • Huidige Autogegevens
    • Inruil auto?
    • Uw gegevens
    • Voltooid