Bekijk onze populairste modellen zoals de Renault CLIO, CAPTUR en ARKANA.

Renault Captur

0.9 TCe Intens
    Bouwjaar 2019
    Kilometerstand 49.339 km
    Brandstof Benzine
    Transmissie Handgeschakeld
    Specificaties
    Kenteken
    NL
    G-543-LJ
    CarrosserieSUV
    Bouwjaar2019
    KleurWit metallic
    BrandstofBenzine
    EnergielabelD
    TransmissieHandgeschakeld
    BekledingStof
    Aantal cilinders3
    Aantal deuren5
    Afmetingen in cm (L B H)412 X 178 X 157
    BTW/Marge regelingBTW is aftrekbaar
    Omschrijving

    Bij het ontwerpen van de Renault Captur stonden uw comfort en uw veiligheid centraal. Deze Captur is van het bouwjaar 2019, hij heeft 49339 kilometer gelopen. Voor de aandrijving van deze SUV zorgen een driecilinder benzinemotor en een handgeschakelde vijfversnellingsbak. Verder is de Renault uitgerust met: 17 inch lichtmetalen velgen, LED koplampen, elektrisch inklapbare buitenspiegels, donker getint glas achter, in delen neerklapbare achterbank en LED-achterlichten.

    Spraaksturing maakt het eenvoudiger en veiliger om deze auto onderweg te bedienen. De kortste weg, de zuinigste weg, de snelste weg... elke weg is te vinden met het full map navigatiesysteem. Radarsensoren aan de achterkant van de auto zorgen voor een achteropkomend verkeer waarschuwing als de afstand tot het verkeer achter te klein wordt. Bij de luxe van deze auto hoort ook electronic climate control. Geniet van een ruime selectie digitale radiostations met de DAB-ontvanger. De uitrusting van deze auto is met parkeersensoren achter, regensensor, cruise control, keyless entry, lederen stuur en boordcomputer behoorlijk compleet.

    Pragmatisch en veilig als deze auto is, beschikt hij over diverse veiligheidssystemen. Een veilige extra is de Brake Assist. Uit onderzoek blijkt dat bestuurders bij een noodstop niet het maximum uit hun remkracht halen. Met deze automatische remondersteuning wel.

    Klinkt dit allemaal aantrekkelijk? Maak dan een afspraak met onze verkoper!


    Bedrijfsinformatie

    De door ons geadverteerde autoprijzen zijn inclusief onvermijdbare kosten nodig voor aflevering van de auto.
    Meerprijs premium afleverpakket, inclusief 12 maanden Bovag garantie een volledige servicebeurt waarbij uw auto op 88 punten wordt gecontroleerd en complete reiniging van de auto is EUR 995,-

    Deze advertentie is met zorg samengesteld, echter kan het voorkomen dat het daadwerkelijke uitvoeringsniveau van de auto afwijkt van de omschrijving in de advertentie, informeer altijd bij de verkoper naar de aanwezigheid/afwezigheid van bepaalde opties. Aan de informatie van deze advertentie kunnen geen rechten ontleend worden.

    Opties
    Achterbank in delen neerklapbaar
    Achterbank verstelbaar
    Achteropkomend verkeer waarschuwing
    Achterspoiler
    Afwijkende dakkleur
    Airbag(s) hoofd voor
    Airbag(s) side voor
    Airbag bestuurder
    Airbag passagier
    Alarm klasse 1(startblokkering)
    Anti Blokkeer Systeem
    Anti doorSlip Regeling
    • Huidige Autogegevens
    • Inruil auto?
    • Uw gegevens
    • Voltooid