Bekijk onze populairste modellen zoals de Renault CLIO, CAPTUR en ARKANA.

Renault Captur

0.9 TCe Intens
    Bouwjaar 2018
    Kilometerstand 86.500 km
    Brandstof Benzine
    Transmissie Handgeschakeld
    Specificaties
    Kenteken
    NL
    TF-933-D
    CarrosserieSUV
    Bouwjaar2018
    KleurGrijs metallic
    BrandstofBenzine
    EnergielabelC
    TransmissieHandgeschakeld
    BekledingStof
    Aantal cilinders3
    Aantal deuren5
    Afmetingen in cm (L B H)412 X 178 X 157
    BTW/Marge regelingBTW is niet aftrekbaar
    Omschrijving

    De Franse auto-industrie geeft veel concurrenten het nakijken. Geen wonder want de kwaliteit is hoog, de prijs très acceptable en de charme is eeuwig. De auto is van het bouwjaar 2018 en is van de eerste eigenaar. De aandrijving van deze SUV komt voor rekening van een driecilinder benzinemotor en een handgeschakelde vijfversnellingsbak. Verder is de Renault uitgerust met: 17 inch lichtmetalen velgen, LED koplampen, elektrisch inklapbare buitenspiegels, donker getint glas achter, in delen neerklapbare achterbank en LED-achterlichten.

    Intelligente spraakbediening herkent uw commando's en voert opdrachten snel en soepel uit. U weet altijd waar u moet zijn, dankzij het full map navigatiesysteem. De kans op een kop-staart botsing wordt sterk gereduceerd door het systeem van achteropkomend verkeer waarschuwing. Natuurlijk is er ook electronic climate control aanwezig. De DAB-ontvanger zorgt voor een ruime keuze uit digitale radiozenders en een kristalheldere geluidsweergave. Deze auto is voorzien van parkeersensoren achter, regensensor, cruise control, keyless entry, lederen stuur en boordcomputer.

    De nieuwste veiligheidssystemen komen in deze Renault Captur samen.

    Om te bevestigen dat de kilometerstand van deze auto klopt, krijgt u er ook het tellerrapport van Nationale Autopas bij. Als u meer wilt weten over deze Renault, dan vertellen we u dat graag. Belt of mailt u ons vandaag nog?

    Pure lijnen en een verzorgd interieur, het is de typische charme van een Franse auto. Dit is een Renault Captur met 86500 kilometer op de teller, het bouwjaar is 2018. Een robuuste driecilinder benzinemotor is verantwoordelijk voor de aandrijving van deze SUV. Ook 17 inch lichtmetalen velgen, LED koplampen, elektrisch inklapbare buitenspiegels, donker getint glas achter, in delen neerklapbare achterbank en LED-achterlichten zijn aan boord.

    Laat u onderweg niet afleiden, de bediening van het audio-installatiesysteem en ook het full map navigatiesysteem gaat met knoppen op het stuur en met spraak. Natuurlijk is de audio-installatie voorzien van DAB-ontvangst. Deze Renault Captur is voorzien van sensoren aan de achterzijde om een achteropkomend verkeer waarschuwing te geven als de afstand tussen u en een achterligger te klein is. Bij de luxe van deze auto hoort ook electronic climate control. Hoeveel ruimte u nog heeft bij het insteken? De parkeersensoren laten het weten! Da's gemakkelijk! Het hoort bij een intelligente auto als deze dat hij zelf in staat is om zijn omgeving in de gaten te houden. Dat doet deze Renault met een automatisch inschakelbare verlichting en een regensensor. Met cruise control, keyless entry, lederen stuur, boordcomputer en lederen versnellingspook is deze Renault helemaal compleet.

    In de Renault Captur heeft uw veiligheid en die van uw omgeving prioriteit.

    Met het bijgeleverde tellerrapport van Nationale Autopas weet u dat de kilometerstand van deze auto zuiver is. Probeer deze auto uit en maak een proefrit. We zetten 'm graag voor u klaar!


    Bedrijfsinformatie

    De door ons geadverteerde autoprijzen zijn inclusief onvermijdbare kosten nodig voor aflevering van de auto.
    Meerprijs premium afleverpakket, inclusief 12 maanden Bovag garantie een volledige servicebeurt waarbij uw auto op 88 punten wordt gecontroleerd en complete reiniging van de auto is EUR 995,-

    Deze advertentie is met zorg samengesteld, echter kan het voorkomen dat het daadwerkelijke uitvoeringsniveau van de auto afwijkt van de omschrijving in de advertentie, informeer altijd bij de verkoper naar de aanwezigheid/afwezigheid van bepaalde opties. Aan de informatie van deze advertentie kunnen geen rechten ontleend worden.

    Opties
    Achterbank in delen neerklapbaar
    Achterbank verstelbaar
    Achteropkomend verkeer waarschuwing
    Achterspoiler
    Afwijkende dakkleur
    Airbag(s) hoofd voor
    Airbag(s) side voor
    Airbag bestuurder
    Airbag passagier
    Alarm klasse 1(startblokkering)
    Anti Blokkeer Systeem
    Anti doorSlip Regeling
    Garanties
    Nap
    • Huidige Autogegevens
    • Inruil auto?
    • Uw gegevens
    • Voltooid