Bekijk onze populairste modellen zoals de Renault CLIO, CAPTUR en ARKANA.

Renault Clio

1.0 TCe 90 Zen
    Bouwjaar 2021
    Kilometerstand 42.298 km
    Brandstof Benzine
    Transmissie Handgeschakeld
    Specificaties
    Kenteken
    NL
    K-863-LB
    CarrosserieHatchback
    Bouwjaar2021
    KleurZilver metallic
    BrandstofBenzine
    EnergielabelB
    TransmissieHandgeschakeld
    BekledingStof
    Aantal cilinders3
    Aantal deuren5
    Afmetingen in cm (L B H)405 X 173 X 146
    BTW/Marge regelingBTW is aftrekbaar
    Omschrijving

    Deze Renault Clio heeft maar één doel, namelijk om het leven voor u een beetje mooier te maken. Elke rit gaat moeiteloos, comfortabel gezeten achter het stuur rijdt u ontspannen naar uw bestemming. De geavanceerde veiligheidssystemen in deze auto houden ondertussen de weg om u heen in de gaten. De auto is van het bouwjaar 2021 en is van de eerste eigenaar. Voor de aandrijving van deze auto zorgt een compacte motor. Bij de rijke uitrusting horen ook LED koplampen, in delen neerklapbare achterbank, LED-achterlichten, elektrisch bedienbare en verwarmde buitenspiegels, elektrisch bedienbare ramen voor en snelheidsafhankelijke stuurbekrachtiging.

    Gemak en veiligheid gaan prachtig samen. Bijvoorbeeld door de audiobediening op het stuur. Met de DAB-ontvanger luistert u naar glasheldere digitale radio. Met cruise control rijdt u rustiger en meer ontspannen, en bovendien zuiniger. In de zomer zorgt de airconditioning voor verkoeling. In het voorjaar en najaar voorkomt het systeem beslagen ramen.

    De nieuwste veiligheidssystemen komen in deze Renault Clio samen. Dat de auto steeds meer taken van de bestuurder overneemt, merkt u bijvoorbeeld aan het systeem voor verkeersbord-detectie in deze auto. Onbedoeld buiten de rijstrook raken wordt voorkomen door het Lane-keeping systeem. Dankzij veiligheidsvoorzieningen als hill hold functie, autonoom remsysteem en bandenspanningcontrolesysteem, bent u steeds veilig onderweg.

    Even bellen voor een afspraak en u kunt deze auto van top tot teen zelf bekijken.


    Bedrijfsinformatie

    De door ons geadverteerde autoprijzen zijn inclusief onvermijdbare kosten nodig voor aflevering van de auto.
    Meerprijs premium afleverpakket, inclusief 12 maanden Bovag garantie een volledige servicebeurt waarbij uw auto op 88 punten wordt gecontroleerd en complete reiniging van de auto is EUR 995,-

    Deze advertentie is met zorg samengesteld, echter kan het voorkomen dat het daadwerkelijke uitvoeringsniveau van de auto afwijkt van de omschrijving in de advertentie, informeer altijd bij de verkoper naar de aanwezigheid/afwezigheid van bepaalde opties. Aan de informatie van deze advertentie kunnen geen rechten ontleend worden.

    Opties
    Achterbank in delen neerklapbaar
    Achterspoiler
    Airbag(s) hoofd achter
    Airbag(s) hoofd voor
    Airbag(s) side voor
    Airbag bestuurder
    Airbag passagier
    Airco
    Alarm klasse 1(startblokkering)
    Anti Blokkeer Systeem
    Apple Carplay/Android Auto
    Autonomous Emergency Braking
    • Huidige Autogegevens
    • Inruil auto?
    • Uw gegevens
    • Voltooid