Bekijk onze populairste modellen zoals de Renault CLIO, CAPTUR en ARKANA.

Renault Clio

HB 0.9 TCe Limited
    Bouwjaar 2018
    Kilometerstand 80.581 km
    Brandstof Benzine
    Transmissie Handgeschakeld
    Specificaties
    Kenteken
    NL
    TB-685-P
    CarrosserieHatchback
    Bouwjaar2018
    KleurZwart metallic
    BrandstofBenzine
    EnergielabelB
    TransmissieHandgeschakeld
    BekledingStof
    Aantal cilinders3
    Aantal deuren5
    Afmetingen in cm (L B H)406 X 173 X 145
    BTW/Marge regelingBTW is aftrekbaar
    Omschrijving

    Geniet van elke rit in stijl en comfort met deze compacte maar verrassend ruime auto Zijn pittige prestaties dankt deze auto aan zijn compacte en zuinige motor. Bij de uitrusting van deze Renault horen onder meer 16 inch lichtmetalen velgen, LED-dagrijverlichting, donker getint glas achter, in delen neerklapbare achterbank, elektrisch verstelde en verwarmde buitenspiegels en elektrisch bedienbare ramen achter.

    De snelste of zuinigste weg? Het full map navigatiesysteem aan boord wijst de juiste weg! Deze Renault Clio HB is voorzien van sensoren aan de achterzijde om een achteropkomend verkeer waarschuwing te geven als de afstand tussen u en een achterligger te klein is. Veiligheid en gemak zijn er in alle opzichten. Neem bijvoorbeeld de audiobediening op het stuur. Met de DAB-ontvanger luistert u naar glasheldere digitale radio. Een plekje vinden in de binnenstad is één, inparkeren is twee. Voor dat laatste heeft deze Renault Clio HB prima parkeersensoren die u een handje helpen. Ook cruise control, keyless entry, airconditioning, buitentemperatuurmeter, lederen stuur en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening horen tot de voorzieningen op deze auto.

    Pragmatisch en veilig als deze auto is, beschikt hij over diverse veiligheidssystemen. Bij een noodstop levert de Brake Assist automatisch nóg meer remkracht om de remweg te verkorten. De auto is ook uitgerust met hill hold functie en bandenspanningcontrolesysteem.

    Hebben we u nieuwsgierig gemaakt? Grijp dan uw kans en plan direct online een proefrit.


    Bedrijfsinformatie

    De door ons geadverteerde autoprijzen zijn inclusief onvermijdbare kosten nodig voor aflevering van de auto.
    Meerprijs premium afleverpakket, inclusief 12 maanden Bovag garantie een volledige servicebeurt waarbij uw auto op 88 punten wordt gecontroleerd en complete reiniging van de auto is EUR 995,-

    Deze advertentie is met zorg samengesteld, echter kan het voorkomen dat het daadwerkelijke uitvoeringsniveau van de auto afwijkt van de omschrijving in de advertentie, informeer altijd bij de verkoper naar de aanwezigheid/afwezigheid van bepaalde opties. Aan de informatie van deze advertentie kunnen geen rechten ontleend worden.

    Opties
    Achterbank in delen neerklapbaar
    Achteropkomend verkeer waarschuwing
    Achterspoiler
    Airbag(s) side voor
    Airbag bestuurder
    Airbag passagier
    Airco
    Alarm klasse 1(startblokkering)
    Anti Blokkeer Systeem
    Anti doorSlip Regeling
    Armsteun voor
    Autotelefoonvoorbereiding met bluetooth
    Garanties
    Nap
    • Huidige Autogegevens
    • Inruil auto?
    • Uw gegevens
    • Voltooid