Bekijk onze populairste modellen zoals de Renault CLIO, CAPTUR en ARKANA.

Renault Clio

1.0 TCe 90 Evolution - Demo
    Bouwjaar 2023
    Kilometerstand 2.500 km
    Brandstof Benzine
    Transmissie Handgeschakeld
    Specificaties
    Kenteken
    NL
    T-891-JT
    CarrosserieHatchback
    Bouwjaar2023
    KleurRood metallic
    BrandstofBenzine
    EnergielabelB
    TransmissieHandgeschakeld
    BekledingStof
    Aantal cilinders3
    Aantal deuren5
    Afmetingen in cm (L B H)405 X 173 X 146
    BTW/Marge regelingBTW is aftrekbaar
    Omschrijving

    De vijfde deur achter is niet alleen handig, deze hatchback is ook een stuk lichter dan een SUV of sedan. Dat scheelt! Het gaat hier om een nieuwe auto, hij is nu direct leverbaar. In deze Renault vindt u een benzinemotor en een handgeschakelde zesversnellingsbak. In deze Renault profiteert u onder andere ook van: 16 inch lichtmetalen velgen, extra getint glas, LED-achterlichten, elektrisch bedienbare ramen achter, elektrisch verstelde en verwarmde buitenspiegels, LED-dagrijverlichting en in delen neerklapbare achterbank.

    Gemakkelijk en veilig is de bediening het audiosysteem en het navigatiesysteem met knoppen op het stuur. De audio-kwaliteit is geweldig, dankzij de DAB-ontvangst. Natuurlijk is er in deze auto airconditioning aanwezig. Het hoort bij een intelligente auto als deze dat hij zelf in staat is om zijn omgeving in de gaten te houden. Dat doet deze Renault met een automatisch inschakelbare verlichting en een regensensor. Stel de cruise control in op de gewenste snelheid en u rijdt comfortabel en zuinig. De uitrusting van deze auto is met verstelbaar stuur, boordcomputer en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening behoorlijk compleet.

    Zoals u mag verwachten van deze Renault Clio is hij uitgerust met een reeks aan actieve veiligheidssystemen. Een belangrijke bijdrage aan de veiligheid onderweg levert de verkeersbord-detectie in deze Renault. Voorzien van het Lane-keeping systeem. Ofwel: blijf automatisch in je baan.

    Dat de kilometerstand in orde is, blijkt uit het meegeleverde tellerrapport van Nationale Autopas. Wordt dit uw nieuwe auto? We verwelkomen u graag om u deze Clio te laten zien, en dan leggen we u ook uit welke financieringsvormen we erbij kunnen aanbieden.


    Bedrijfsinformatie

    De door ons geadverteerde autoprijzen zijn inclusief onvermijdbare kosten nodig voor aflevering van de auto.
    Meerprijs premium afleverpakket, inclusief 12 maanden Bovag garantie een volledige servicebeurt waarbij uw auto op 88 punten wordt gecontroleerd en complete reiniging van de auto is EUR 995,-

    Deze advertentie is met zorg samengesteld, echter kan het voorkomen dat het daadwerkelijke uitvoeringsniveau van de auto afwijkt van de omschrijving in de advertentie, informeer altijd bij de verkoper naar de aanwezigheid/afwezigheid van bepaalde opties. Aan de informatie van deze advertentie kunnen geen rechten ontleend worden.

    Opties
    Achterbank in delen neerklapbaar
    Achterspoiler
    Achteruitrijcamera
    Airbag(s) hoofd achter
    Airbag(s) hoofd voor
    Airbag(s) side voor
    Airbag bestuurder
    Airbag passagier
    Airco
    Alarm klasse 1(startblokkering)
    Anti Blokkeer Systeem
    Apple Carplay/Android Auto
    Garanties
    Nap