Bekijk onze populairste modellen zoals de Renault CLIO, CAPTUR en ARKANA.

Renault Clio

1.0 TCe 90 Equilibre - Demo / Parkeersensoren achter / Pack Infotainment 7
    Bouwjaar 2023
    Kilometerstand 2.500 km
    Brandstof Benzine
    Transmissie Handgeschakeld
    Specificaties
    Kenteken
    NL
    T-883-JT
    CarrosserieHatchback
    Bouwjaar2023
    KleurRouge Flamme (rood metallic)
    BrandstofBenzine
    EnergielabelB
    TransmissieHandgeschakeld
    BekledingStof
    Aantal cilinders3
    Aantal deuren5
    Afmetingen in cm (L B H)405 X 173 X 146
    BTW/Marge regelingBTW is aftrekbaar
    Omschrijving

    Hatchbacks zijn populair. Relatief licht en zuinig, en toch als het moet een indrukwekkende hoeveelheid ruimte. Helemaal als de achterbank wordt weggeklapt. Deze nieuwe auto is nu uit voorraad leverbaar. De compacte maar pittige motor heeft een bescheiden dorst maar levert prima prestaties. Verder is de Renault uitgerust met: LED-achterlichten, metallic lak, elektrisch bedienbare ramen voor, elektrisch verstelde en verwarmde buitenspiegels, LED-dagrijverlichting en in delen neerklapbare achterbank.

    Voor storingvrije digitale radio-ontvangst zorgt de DAB-ontvanger. Alle belangrijke audiofuncties zijn regelbaar zonder het stuur los te laten. De knoppen bevinden zich onder uw vingers. Het navigatiesysteem loodst u snel naar uw reisdoel. Met de ingebouwde airconditioning zit u altijd ontspannen achter het stuur. Om de veiligheid onderweg te verhogen, heeft deze Renault zowel een automatisch inschakelbare verlichting als een regensensor aan boord, zodat hij zelf de verlichting en de ruitenwissers kan inschakelen. Ook is de auto voorzien van parkeersensoren achter. Natuurlijk is deze Renault Clio voorzien van cruise control. Ook verstelbaar stuur, boordcomputer en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening horen tot de voorzieningen op deze auto.

    Geavanceerde veiligheidssystemen kijken tijdens elke rit met u mee en schatten continu de risico′s in. Tijdens de rit hebt u altijd een bijrijder, want de verkeersbord-detectie leest de borden langs de weg en projecteert ze voor u op het instrumentarium. Het Lane-keeping systeem registreert permanent of u binnen de lijnen van de rijstrook blijft; dwaalt u onbedoeld af, dan waarschuwt het systeem en corrigeert de koers.

    Tevens wordt deze auto geleverd met het tellerrapport van Nationale Autopas. Als u wilt, kunt u al snel rijden met uw nieuwe Clio. Onze verkoopadviseurs staan klaar om u de auto te laten zien. Dan leggen ze u meteen uit welke financieringsvormen we erbij kunnen aanbieden. Tot ziens in onze showroom!


    Bedrijfsinformatie

    De door ons geadverteerde autoprijzen zijn inclusief onvermijdbare kosten nodig voor aflevering van de auto.
    Meerprijs premium afleverpakket, inclusief 12 maanden Bovag garantie een volledige servicebeurt waarbij uw auto op 88 punten wordt gecontroleerd en complete reiniging van de auto is EUR 995,-

    Deze advertentie is met zorg samengesteld, echter kan het voorkomen dat het daadwerkelijke uitvoeringsniveau van de auto afwijkt van de omschrijving in de advertentie, informeer altijd bij de verkoper naar de aanwezigheid/afwezigheid van bepaalde opties. Aan de informatie van deze advertentie kunnen geen rechten ontleend worden.

    Opties
    Achterbank in delen neerklapbaar
    Achterspoiler
    Airbag(s) hoofd achter
    Airbag(s) hoofd voor
    Airbag(s) side voor
    Airbag bestuurder
    Airbag passagier
    Airco
    Alarm klasse 1(startblokkering)
    Anti Blokkeer Systeem
    Apple Carplay/Android Auto
    Autotelefoonvoorbereiding met bluetooth
    Garanties
    Nap